📌Think / Думка 📌

🔻🔻 Learning is what makes information useful and enables people to apply knowledge to improve life for themselves, their families and their communities . / Навчання - це те, що робить інформацію корисною, а також дає змоґу людям застосовувати знання, щоб покращити життя для себе, своєї родини та своєї ґромади. 🔻🔻🖍️©️Sundar Pichai ,CEO of Aphabet Inc. and Google / Сундар Пічаї, ґенеральний директор Альфабет 🖍️

суботу, січня 01, 2022

Liuan

Ліюан,

 

Ґрушевий сад - має декілька значень: 1) школа для 300 акторів , танцюристів, співаків та музик , яка була заснована шостим правителем архідержави Тан Лі Лондзі, більш відомим як Суанзун ( 712 -  756), котрий особисто навчав учнів й часто брав участь у виставах як талановитий актор у масці під псевдонімом Луолан в ролі клоуна .  Послідовники цієї школи потім створили Ліюан оперу , котра спочатку мала три напрямки, а тепер поєднує різні  жанри й тепер є культурною спадщиною народу хан .

2) Парк , площею 8,2 ґектари на березі озера Лі в районі Бінху міста Вусі , яке розташоване в провінції Дзянґсу (Цзянсу)

3) Річка біля підніжжя ґори Цілянь у провінції Ґансу, на її північному березі розташована на висоті 1500 - 2000 м мальовнича ґірська місцевість Бінґоу Жанґие Світовоґо Ґеопарку 4) Приміське село міста Ліюан, яке є містом - супутником Пекіна.

5) Місто в північно - східній частині району Тунжоу, який підпорядковується місту Пекін . Назва походить від ґрушевоґо саду, створеноґо в часи існування архідержави Мін. Цей населений пункт отримав її 1972, а статус містечка мав з 1983, а зґодом і міста.

6) Місто в повіті Венсі, провінції Шенси.

7) Місто в повіті Цінюан, провінції Шенси.

8) Місто в районі Кайпін, повіті Таншан, провінції Хебей

9) Місто в повіті Санчжі, провінції Хунань.

10) сад - парк у столиці верховної держави Західна Хан Чанґ'ан , розташований біля місцевості Чесянбан, тепер він тішить відвідувачів  у місті Сіан, повіт Чунхуа, провінції Шенси. 

11) водосховище , площею 14,7 квадратних кілометрів в провінції Юнан на річці Дзіншадзян. 12) ґідроелектростанція, в провінції Юнан на річці Дзіншадзян.

13) індустріальний парк в приміському районі Баран міста Шенжен, провінції Ґуандун.

14) астероїд біля Юпітера, відкритий  31 березня 1994 року ніппонськими астрономами Кін Ендате та Казуро Ватанабе в абсерваторії Кітамі, яка розташована на сході острова Хоккайдо, Ніппон .

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.