📌Think / Думка 📌

🔻🔻 Learning is what makes information useful and enables people to apply knowledge to improve life for themselves, their families and their communities . / Навчання - це те, що робить інформацію корисною, а також дає змоґу людям застосовувати знання, щоб покращити життя для себе, своєї родини та своєї ґромади. 🔻🔻🖍️©️Sundar Pichai ,CEO of Aphabet Inc. and Google / Сундар Пічаї, ґенеральний директор Альфабет 🖍️

понеділок, січня 01, 2001

Knowledge

Знання мають дуже незначне значення в мотивації діяльності людини, поки не перетворяться в віру. Вони дуже інертний, не природній елемент людської психології. Лише ті знання , які перетворились на переконання, довіру та віру стають рідними для людської психіки. Можна дуже баґато знати й впасти у депресію при кожній невдачі, або знати мало й чудово управляти своїм внутрішнім світом. Тож, поки знання не займуть своґо місця у внутрішньому світі людини , вони будуть непотрібним баластом, що лише перевантажує пам'ять мозку , малокорисною для життя інформацією, яка через короткий час забувається й не використовується ним. 
Людина ідейна, яка зрозуміла для чоґо живе й як баґато кращоґо вона може створити чи вплинути на розвиток подій, щоб змінити існуючий недосконалий, здебільшоґо ворожий навколо неї світ на більш кращий, людяний, комфортний, без фізичноґо,психологічного,  економічноґо чи політичноґо ґноблення , здатна мужньо витримати всі труднощі й пережити неймовірні страждання . В екстремальних умовах виявляється справжній характер людини : жахливі умови однакові для всіх, хто в них потрапляє, однак виживають лише емоційно стресостійкі особистості, які вміють леґко перенести після травматичний синдром , тобто ідейні. Таких унікальних ґеніїв лише 10 - 15 % .
Віра в якесь божество найлеґше створити у своєму внутрішньому світі. Дуже рідко й важко буває вірити в своє призначення, сили та можливості, а це є ключем до дверей успіху у всіх життєвих починаннях . На це здатні знову ж таки лише  ідейна людина  . Таким чином віра (ідеолоґія) в житті має набаґато більше значення ніж знання, які не вміло застосовані у не потрібному місці й часі .  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.